Themabewertung:
  • 0 Bewertung(en) - 0 im Durchschnitt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для початківців, хто намагається кулінарією, однак злиться через кашлат на кулінарії!
Мені хочеться розповісти історією, що трапилася зі мною минулого робочого тижня. Моя крихітка захотіла, щоб ваша покірна слуга створила щось неймовірно красиве на великої події. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, кинулася вишукувати рецепт у інтернеті і... о боже!. Втратила аж 1.5 години марних пошуків, мов зомбі із блогу на ще однієї сторінки з рекламою! Одні ідеї здавалися надто для професіоналів, декілька - зі справжніми дивними інгредієнтами, треті - з тоннами відволікаючих елементів. А як грім серед ясного неба як же я згадала про цей каталог й менш ніж за 5 хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - ідеальний вибір! Рецепт був настільки настільки простим, що навіть навіть юна ще дуже молода помічниця спромоглася молодій взяти участь. Наприкінці ми разом зробили неймовірний десерт, що став справжнім успіхом дня народження. Вже сьогодні навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені друзі цікавляться: "На якому сайті ви знайшла цей диво такий ідеальний спосіб?"
Каталог кулінарних рецептів

Gehe zu:

Benutzer, die gerade dieses Thema anschauen: 1 Gast/Gäste